Så funkar Cashbackshopping.se

På denna sida förklarar vi steg för steg hur du ska gå tillväga för att få cashback via vår tjänst. Användningen av vår tjänst och att bli medlem hos oss är helt gratis.

1. Logga in på Cashbackshopping.se

För att du ska få cashback via oss, måste du vara inloggad. Inloggningen sker via ”Logga in” länken som du hittar i högra hörnet på vår hemsida Cashbackshopping.se.

Om du har registrerat dig med e-postadress samt lösenord ska du logga in med dessa. Om du har registrerat dig via Facebook eller Google-knapparna ska du logga in på via dessa även i fortsättningen.

2. Hitta butiker som du ska göra ett köp hos

Du kan leta bland våra anslutna butiker efter kategori eller söka efter en specifik butik genom sökfunktionen.

3. Gå till butiken via oss

När du hittat butiker som du vill genomföra ett köp hos, går du vidare till butiken från vår hemsida genom att trycka på knappen där det står ”Få cashback”.

Detta steg är väldigt viktigt! Då du trycker på den knappen, registreras ett klick som ett bevis till butiken att du gjort ditt köp via oss. Om du inte klickar på knappen, registreras inget klick vilket i sin tur innebär att butiken inte ser att köpet gjorts via vår hemsida. Då kan inte cashback på köpet. För att du skall kunna få cashback för ditt köp, krävs det alltså alltid att ett klick finns registrerat.

4. Genomför ditt köp som normalt

Efter att du klickat dig vidare till butiken från vår hemsida kan du handla i butiken precis som vanligt.
Efter att klicket har gjorts, måste köpet slutföras inom samma session för att cashback ska registreras. Om du tillfälligt stänger ner webbsidan och senare återkommer för att genomföra ditt köp, kan i vissa fall cashback inte att registreras, då spårningen kan avbrytas av detta. Om du måste avbryta eller pausa köp-processen är det bäst att klicka in till butiken på nytt för att vara säker på att köpet spåras så du kan få din cashback.

Vi rekommenderar ej besök på andra webbsidor förrän du har betalat för ditt köp. Om du besöker en annan webbsida (exempelvis en rabattkod-sida eller en prisjämförelsesida), kan denna webbsida radera våra cookies från din webbläsare. Om detta sker, leder det till att butiken betalar provisionen för ditt köp till den andra webbsidan istället för till oss, vilket gör att vi inte kan ge cashback för köpet.
Provisionen som butiken betalar till oss delar vi med dig och detta är din cashback. Om butiken inte betalar provision för ditt köp till oss, kan vi tyvärr inte heller betala cashback till dig för ditt köp.

Det är även bra att försäkra dig om att din webbläsares säkerhetsinställningar tillåter oss att använda cookies i din webbläsare. Vi rekommenderar inte användningen av Adblock eller liknande tjänster som gör att cookies inte registreras. Detta kommer leda till att köpet inte kan spåras och därmed kan ingen cashback ges.

5. Registrerad cashback

Då man genomfört ett köp via Cashbackshopping.se, tar det oftast cirka en timme för butiken att skicka informationen till oss att vi får försäljningsprovision för köpet. När detta skett, registreras cashback automatiskt med statusen Inkommande. Det kan dock ta allt från några minuter till ett par dagar för cashback att registreras.

Beroende på vilken butik som använts, tar det cirka 2-4 veckor tills butiken godkänner att försäljningsprovisionen ska betalas till oss. Detta på grund av att butiken först kan godkänna köpet då de vet att det inte ångrats eller returnerats. Om du returnerar hela ditt köp får du inte cashback för ditt köp. Vid retur av delar av köpet räknas cashback om utifrån den uppdaterade köpsumman. Vissa butiker kan dock neka köp som returneras oavsett om hela eller delar av köpet returneras.

Då butiken har betalat försäljningsprovisionen för ditt köp till oss gör vi cashback tillgänglig för utbetalning på ditt konto. Statusen uppdateras då från Godkänd till Redo för uttag.

6. Utbetalning av cashback till bankkonto eller Paypal-konto.

När du har tjänat in cashback om 100 kronor, kan du begära en utbetalning till ditt bankkonto. Cashback blir tillgänglig för utbetalning direkt direkt då vi erhållit betalning för provisionen för ditt köp från butiken.

Du kan begära utbetalning genom att klicka på utbetalningsknappen (Utbetalning) som du hittar via Hem och Aktivitet. Du kan antingen begära din utbetalning till ditt bankkonto eller till ditt Paypal-konto.

Vi överför din cashback till ditt bankkonto eller PayPal-konto. Det tar i normala fall 4-5 vardagar för cashback att överföras från oss till ditt valda bankkonto eller PayPal.