Profil-inställningar

Hur byter jag mitt lösenord?
Om du inte kan logga in på ditt konto i Logga in – fönstret skall du klicka på Glömt lösenord. Då kommer vi skicka dig ett e-post med en länk där du kan återställa ditt lösenord. Om du inte fått något e-post av oss, kontrollera att brevet inte hamnat i skräpposten.

Om du redan har logga in kan du ändra ditt lösenord under dina Inställningar. Du måste ange ditt gamla lösenord och sedan välja ett nytt.

Vad skall jag göra om jag inte får ett meddelanden med länk för att byta mitt lösenord?
Om du försöker byta ditt lösenord men inte fått e-post av oss skall du noggrannt gå igenom din skräppost för att försäkra dig att mailet inte hamnat där.
Om du fortfarande inte hittar mailet så kan du fylla i formuläret Jag får inte e-post så skall vi hjälpa dig.
Hur kan jag byta min e-post adress?
Om du har tillgång till din gamla e-post kan du byta den under Inställningar på ditt Cashbackshopping.se-konto eller i Profil sektionen på appen. Lägg in den nya e-postadressen. Efter det kommer du få ett e-post till din nya adress som ger dig instruktioner för hur du skall slutföra bytet.

Om du inte har tillgång till din gamla e-post ber vi dig fylla i vårt Byt telefonnummer eller e-postadress. Var förberedd på att uppge din personliga PIN-kod från ditt Cashbackshopping.se-konto.

Kan jag slå ihop mina Cashbackshopping.se-konton om jag har flera?
Ja det kan du! Du kan du kan be oss slå ihop dina konton med att skicka ett mail till vår kundtjänst här: link to feedback page

Vi kommer stänga det kontot som du inte längre vill använda och alla dina cashbackar kommer flyttas till ditt andra konto. Före vi stänger ett konto måste dock detta kontos alla cashbacks vara utvärderad och ligga i statusen Tillagd till ditt saldo. Vi kan inte flytta cashbacks som är under utvärdering om vi inte fått godkännande av butikerna angående dem.

Hur tar jag bort mitt Cashbackshopping.se-konto?
Som Cashbackshopping.se-medlem kan du tjäna pengar från hundratals nätbutiker.

Om du inte vill få e-post av oss kan du avsluta din prenumeration i dina inställningar och fortfarande vara medlem.

Om du är säker på att du vill ta bort ditt Cashbackshopping.se-konto kan du kontakta oss så hjälper vi till.

Varför måste jag lägga till mitt telefonnummer?
Ditt telefonnummer behövs då du skall begära utbetalning. Efter att du begärt om utbetalning kommer du få en kod per sms som endast kan användas en gång och som skall användas för att konfirmera utbetalningen. Detta steg finns för att skydda ditt konto och din intjänade cashback.

Om du vill byta ditt telefonnummer fyll vänligen i formuläret Ändra telefonnummer.
För att verifiera ägaren av kontot ber vi dig vara förberedd på att uppge din Cashbackshopping.se pin-kod.

Min profil har blivit låst i 8 timmar. Vad skall jag göra?
Om du försöker logga in fler än 3 gånger med ett felaktigt lösenord kommer ditt konto som säkerhetsåtgärd att blockeras i 8 timmar.
Vänligen kontakta oss för att låsa upp ditt konto snabbt.

Var beredd att uppge din IP-adress. Du kan ta reda på vad din IP-adress är här.

Jag vill inte få e-post. Hur kan jag avregistrera mig?
Vi använder e-post för att hålla dig uppdaterad om alla fantastiska erbjudanden som vi har.

Om du trots allt vill avregistrera dig från våra nyhetsbrev kan du göra det i dina e-post inställningar.
Här kan du också välja vilken typs nyhetsbrev du vill ha av oss.

För att registrera dig på nytt, vänligen besök samma sida.

Hur kan jag hålla mitt konto säkert?
På Cashbackshopping.se tar vi säkerhet på allvar. För att skydda ditt cashback-konto rekommenderar vi dig att följa stegen nedan:

1. Använd ett unikt, starkt lösenord

– Välj ett helt unikt och komplicerat lösenord. Använd ett annat lösenord för ditt Cashbackshopping.se-konto och för ditt e-post konto. Om du har samma lösenord på flera konton och ditt lösenord skulle läcka så kan detta användas för att få information om dina andra konton.
– Se till att ditt lösenord är minst 8 tecke långt och innehåller både stora och små bokstäver samt siffror och symboler.
– Undvik att använda personlig information som ett husdjurs eller en partners namn, födelsedagar eller någon annan information som direkt kan kopplas till dig.
– Undvik att använda välkända ord eller fraser som 12345, lösenord1, lösenord2, abcdefg etc.

2. Lägg till ditt telefonnummer till ditt Cashbackshopping.se-konto.
3. Få din personliga PIN-kod, spara den och håll den för dig själv.
4. Om du delar dator eller annan enhet med någon är det viktigt att du kommer ihåg att logga ut då du är färdig. Spara aldrig dina uppgifter om du ges möjligheten att göra det.
5. Se till att ditt antivirus-skydd är i kraft och fungerar som det ska.