Missa aldrig en cashback!

Installera vårt plugin ”Cashback-knappen” för din webbläsare, så kommer du alltid ihåg att samla in cashback på dina köp online.

Få en cashback-påminnelse när du besöker en onlinebutik
Om du glömmer att gå till butikssidan via vår tjänst så påminner vårt browser plug-in dig om att samla in cashbacks för dina köp. Klicka bara på den oranga knappen längst upp på sidan så får du cashback på ditt köp.

Du kan också hitta oss genom en Google-sökning
När du söker på Google på en butik som samarbetar med vår tjänst, kommer vårt browser-plug-in direkt visa i Googles sökresultat hur mycket cashback du kan tjäna på ditt inköp.

Genväg till dina favoritbutiker!
När du installerar vår browser plug-in visas en liten Cashbackshopping.se-knapp i det övre högra hörnet på din webbläsare. Med hjälp av en knapp kan du snabbt och enkelt samla cashback från någon av våra onlinebutiker.

Tjäna cashback enklare
När du installerat vår Cashback-knapp i din webbläsare så visas en liten knapp i det övre högra hörnet. Med hjälp av denna knapp kan du snabbt och enkelt samla in din cashback från någon av alla våra butiker.

Obs! Vissa av våra butiker tillåter inte användning av plugins (såsom Cashback-knappen). Kontrollera butikens särskilda villkor för att ta reda på om just den butiken är en dom som inte stödjer Cashback-knappen.